zondag 25 augustus 2013


Hieronder info over het werk van mijn vriendin en tegelijkertijd collega kunstenaar. Het leek me eens leuk om haar in de schijnwerpers te zetten op mijn blog.



Veerle Ritstier - Primordium X (2012)
In het werk van Veerle Ritstier maak je kennis met haar visies op de wereld, waarin kwantumfysische abstracties een grote rol spelen. Het wisselt van inzoomen op materie en gedaantetransformaties, tot de versmelting van gebruiker en voorwerp. Uiteindelijk staat in Veerle’s werk centraal dat alles één is. Hierin vormen mensen geen uitzondering, zoals te zien is in de serie Theatrum. In tegenstelling tot de abstracte schilderijen, is het onderwerp in deze schilderijenserie namelijk juist een zeer herkenbare vorm, wellicht de meest herkenbare vorm voor de mens: de mens. Want ook wij zijn één met alles om ons heen.
Meer informatie over haar werk is te vinden op haar blog en facebookpagina 



Rick & Veerle - Origin of Joy 50 (2013)
Rick en Veerle leerden elkaar op de kunstacademie kennen en wonen inmiddels al enkele jaren samen. Na een tijdje onafhankelijk van elkaar kunst te hebben gemaakt, besloten ze om samen te gaan werken. Dit resulteerde in een bontgekleurde mix van schilder- en textielkunst. Elk werk vormt een explosie van levendige vormen en kleuren die de toeschouwer overladen met positieve energie.
Meer weten over onze samenwerking? Ga naar onze blog en facebookpagina 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten